Hoppa till sidans innehåll

God jul och gott nytt år

23 DEC 2019 11:21
Välkomna tillbaka efter jul och nyårshelgen. Nedan följer lite information för vårterminen.
  • Uppdaterad: 23 DEC 2019 11:21

Hej!

Snart har återigen ett år gått och vi från styrelsen vill tacka för detta år önska en riktigt god jul och gott nytt år samt passa på att informera lite inför kommande träningsår.

Träningen startar igen v 3 och pågår fram till v 23 då vi tar sommarlov, schema se hemsidan.

Nytt år betyder förnyelse av medlemskap, 100kr/år som ni betalar in på Västerås Ju-jutsuklubbs bankgirokonto 5396-1918. Ange namn och fullständigt personnummer som betalningsreferens. Senast 31 januari vill vi att ni har betalat både medlemsavgift och träningsavgiften. Se hemsida för information angående träningsavgifter.

 

Kommande aktiviteter:

  • Städdag tillsammans med aikidon är lördagen de 18 jan kl 13.00, ju fler vi blir desto snabbare går det, vi fixar lite fika.
  • Vi planerar D-kurs för blivande instruktörer, har du minst orange bälte och är intresserad av att instruera eller vara hjälpinstruktör är denna kurs för dig, ger dig grundläggande kunskaper i träningsmetodik, planera pass etc. för mer info kontakta styrelsen. Prel datum 2:a eller 9:e feb, 13-16.30, håll utkik efter info i lokalen.
  • Vi kommer ha läger för både barn och vuxna återkommer med datum, även läger tillsammans med aikidon diskuteras.
  • Är du som förälder intresserad av att vara med och hjälpa till vid läger etc. anmäl ditt intresse till styrelsen via jujutsumailen så förmedlar vi vidare till föräldragruppen.
  • I början på mars är det dags för årsmöte, vi återkommer med dag och tid, men är du intresserad av att vara med och driva klubben framåt genom styrelsearbete är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse, kontakta oss på mail för mer information.
  • Vi kommer under året se över hemsidan, tanken är en lite mer informativ, mer lättnavigerad och roliga hemsida.

 

Nu tar vi lite julledigt och så ser vi fram emot att se alla på mattan igen nästa år

Skribent: Peter Stefansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Västerås JJK - Budo & Kampsport
Tallmätargatan 3
72134 Västerås

Besöksadress:
Tallmätargatan 3
72134 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vasterasjujutsuklubb...

Se all info