Hoppa till sidans innehåll

Nybörjare


Provträna

I början på varje termin så är nya medlemmar välkomna att börja träna Ju-jutsu hos Västerås Ju-jutsuklubb. Nybörjare får prova på i två veckor gratis innan man bestämmer sig för att bli medlem.

Vi annonserar på hemsidan vilken vecka som nybörjarintaget börjar. Normalt är det vecka 4 på vårterminen och vecka 34 på höstterminen, men det kan variera något från år till år.

Nybörjarintaget pågår under 5 veckor varje termin, dvs. att man kan komma och provträna 2 veckor när man vill under denna 5 veckorsperiod.

 

Medlemskap

Om man bestämmer sig för att bli medlem så fyller man i en medlemsregistrering och betalar in träningsavgift på Västerås Ju-jutsuklubbs bankgirokonto 5396-1918.

 

Knattar,  6 - 8 år, 300 kr/termin

Barn,      9 - 13 år, 400 kr/termin

Ungdom, 14 - 19 år tränar i vuxengrupperna, 600 kr/termin

Vuxna,    19 år och uppåt 900 kr/termin

Samt en årlig medlemsavgift om 100kr/år

 

Ange fullständigt personnummer som betalningsreferens.

 

Medlemsregistreringen lämnas till instruktören. Blanketten finns att ladda ner under Arkiv/Dokument. Det finns även utskrivna exemplar i träningslokalen.

 

Åldersgrupper

Medlemmarna delas in i följande åldersgrupper:

  • Knattar (6-8 år)
  • Barn (9-13 år)
  • Vuxna (14 år och uppåt)

Träningsgrupperna är indelade i dessa åldersgrupper, men också på hur högt man har kommit i Ju-jutsuns graderingsystem. Läs mer om detta och vilka träningstider som gäller under Schema.

 

Avgifter

Träningsavgiften betalar man i början på varje termin som man tränar. Vårterminens träningsavgift skall betalas senast sista februari och höstterminens träningsavgift skall vara betald senast sista september.

Aktuella avgifter hittar ni under Frågor och svar.

 

Träningskläder

Ju-jutsu utövas i Gi som består av jacka och byxa. Till Gi:n så bär man ett bälte. Bältets färg och markeringar visar hur högt man har graderat i Ju-jutsuns graderingssystem. Nybörjare har vitt bälte. I Västerås Ju-jutsuklubb tränar vi endast i vit Gi. Träning bedrivs barfota så det är viktigt att se till att fötterna är tvättade innan träningen. Naglar på händer och fötter skall vara kortklippta. Ringar och andra smycken skall vara avtagna under träningen.

Första terminen är det inget krav att man använder Gi. Istället går det bra att träna i oömma och mjuka träninskläder utan vassa detaljer.

Uppdaterad: 02 SEP 2016 14:35

Postadress:
Västerås JJK - Budo & Kampsport
Tallmätargatan 3
72134 Västerås

Besöksadress:
Tallmätargatan 3
72134 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vasterasjujutsuklubb...

Se all info