Hoppa till sidans innehåll

Nybörjare


Provträna

I början på varje termin så har vi möjligheter att ta in nya medlemmar. Provträningen går ut på att du som är intresserad ska få känna på hur vi i Västerås ju jutsu klubb tränar och självklart får du under denna tid på två veckor bestämma dig för om du vill fortsätta träna.

Vi annonserar på hemsidan när nybörjarintaget börjar. Självklart är alla välkomna att se på hur vi tränar!

Träningskläder

Ju-jutsu utövas i traditionell vit uniform så kallad Gi som består av jacka och byxa. Till uniformen, gi, så bär man ett bälte i olika grader. Bältets färg och markeringar visar hur högt man har graderat i Ju-jutsuns graderingssystem. Nybörjare har vitt bälte. Västerås Ju-jutsuklubb tränar vi endast i vit Gi. Träning bedrivs barfota så det är viktigt att se till att fötterna är tvättade innan träningen. Naglar på händer och fötter skall vara kortklippta. Ringar och andra smycken skall vara avtagna under träningen.

Första terminen är det inget krav att man använder Gi. Det går bra att träna i oömma och mjuka träningskläder utan vassa detaljer. En t-shirt rekommenderas då i vissa moment ingår grepp i kläderna. Är det så att du har en gammal dräkt liggande hemma kan du använda denna. Efter att ha tränat ett tag kan en dräkt beställas antingen via klubben eller via diverse sidor. Fråga oss om du undrar över något!

 

 Medlemskap

Om man bestämmer sig för att bli medlem så fyller man i en medlemsregistrering och betalar in träningsavgift på Västerås Ju-jutsuklubbs bankgirokonto 5396-1918. Eller Swish nr 123454 77 58 (kontrollera att det står Västerås Ju-jutsu klubb)

 

Knattar:           6 - 8 år, 300 kr/termin

Barn:               9 - 13 år, 400 kr/termin

Ungdom:         14 - 19 år tränar i vuxengrupperna, 600 kr/termin

Vuxna:             19 år och uppåt 900 kr/termin

Till träningsavgiften så betalas en medlemsavgift om 100kr/år

Ange fullständigt personnummer som betalningsreferens.

 

Medlemsregistreringen kan fås av instruktörer på plats eller ladda ner under Arkiv/Dokument. Blanketten lämnas till instruktören ifylld. Mail adressen ska skrivas med VERSALER.

 

Åldersgrupper

Medlemmarna delas in i följande åldersgrupper:

  • Knattar (6-8 år)
  • Barn (9-13 år)
  • Vuxna (14 år och uppåt)

Träningsgrupperna är indelade i dessa åldersgrupper, men också på hur högt man har kommit i Ju-jutsuns graderingsystem. Läs mer om detta och vilka träningstider som gäller under Schema.

 

Avgifter

Träningsavgiften betalar man senast en månad efter påbörjat träning. Är inte träningsavgiften betald är utövaren inte försäkrad. Dessutom får inte utövare gradera.

Aktuella avgifter hittar ni under Frågor och svar.

 

 

Uppdaterad: 02 SEP 2016 14:35

Postadress:
Västerås JJK - Budo & Kampsport
Tallmätargatan 3
72134 Västerås

Besöksadress:
Tallmätargatan 3
72134 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vasterasjujutsuklubb...

Se all info